Sport masszázs

A kezelés díja: 12.000 Ft

A rendszeres sportmasszázs segít megelőzni a sérüléseket, javítja a kondíciót. Minden komoly sportoló életében fontos szerepet játszik számos fizikai, fiziológiai és pszichológiai előnye miatt. Ha már megtörtént a sérülés akkor is forduljon hozzám bizalommal, hiszen segítek a rehabilitációban! Ha szükséges a kezelés kiegészíthető KINESIO-TAPE kezeléssel. 

Fizikai hatásai

 • Javítja a vérkeringést
 • Növeli a szövetek áteresztő képességét
 • Nyújtja a szöveteket
 • Javítja a szövetek rugalmasságát
 • Megnyitja a mikrokeringést

Élettani hatásai

 • Fájdalomcsillapító hatású
 • Relaxációt elősegíti

Pszichológiai hatásai

 • Szorongás csökkentő
 • élénkítő

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseim körében üdvözölhetem.
Vegye fel velem a kapcsolatot!

Cím: 8200 Veszprém, Mikszáth Kálmán utca 42/A Telefon: +36 70 633 6031

Sport Masszázs – Az Ideális Megoldás Az Sportolók Teljesítményének Növeléséhez

A sportolók számára a testedzés és a versenyek fárasztóak lehetnek, és egy hatékony regeneráció elengedhetetlen a teljesítmény optimalizálásához. A sport masszázs kiváló eszköz az izmok lazításához és a sérülések megelőzéséhez, lehetővé téve a sportolók számára, hogy jobban teljesítsenek.

Mi is az a sport masszázs?

A sport masszázs egy olyan speciális masszázsfajta, amely célzottan dolgozza fel azokat az izmokat és szöveteket, amelyek a sportolók számára leginkább terheltek. Ez a masszázsforma segít a feszültségoldásban, az izmok rugalmasságának növelésében és az anyagcsere javításában. Emellett segít a sérülések megelőzésében és azok gyógyításában is.

Sport masszázs előnyei:

 1. Feszültségoldás: A sport masszázs segít az izomfeszültség enyhítésében és a stressz csökkentésében. Ezáltal javul az izmok teljesítménye és a sportolók általános jóléte.

 2. Izomlazítás: A kezelés során a masszőr célzottan dolgozza fel azokat az izmokat, amelyek merevek vagy görcsösek lehetnek. Ez javítja az izmok rugalmasságát és mozgékonyságát.

 3. Sérülések megelőzése: A sport masszázs segíthet az izomzat egyensúlyának fenntartásában, csökkentve a sérülések kockázatát.

 4. Gyógyítás: Sérülés esetén a sport masszázs felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot, segítve a sportolókat minél hamarabb visszatérni a pályára.

 5. Teljesítményoptimalizálás: A rendszeres sport masszázs segíthet a sportolóknak javítani teljesítményüket és elérni céljaikat.

Válassza a sport masszázst, ha sportteljesítményét szeretné javítani, sérüléseket megelőzni vagy a gyógyulást felgyorsítani. Szakértő masszőreink a legjobb eredményeket garantálják.

Ne hagyja, hogy az izomfeszültség vagy sérülések korlátozzák sportteljesítményét. Válassza a sport masszázst, és lépjen egy magasabb szintre a sportban! Várjuk Önt masszázsstúdiónkban, ahol kifejezetten az Ön igényeire szabott kezeléseket kínálunk.

Keressen minket most, és kezdje el a sport masszázs előnyeinek kihasználását!

 

Miért jó?
Facebook.com

Oldaltérkép:
Kezdőlap
Csontkovácsolás
Masszázsok
Fülakupunktúra
Kinesio-Tape
Bérletek
Kapcsolat