Kapcsolat

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseim körében üdvözölhetem.
Vegye fel velem a kapcsolatot!

Cím: 8200 Veszprém, Mikszáth Kálmán utca 42/A

Telefon: +36 70 633 6031

Magamról

Kuhár Zoltánnak hívnak és szeretnék segíteni alternatív eszközökkel az egészségügyi problémákon, mellékhatások nélkül. Családi környezetben, Veszprémben várom minden kedves régi- és új vendégeimet.

Szakterületem a csontkovácsolás, tapasztalataim alapján ritka az olyan probléma amelyet nem lehet megoldani ezzel a kezeléssel. Munkásságom során többször is szembesültem vele, hogy az emberek mindössze végső elkeseredésükben fordulnak hozzám, ezt szeretném megváltoztatni.
Kezeléseim során a célom  problémákat nem csak megoldani, de megelőzni is.
Szeretném, ha tudatosodna a vendégeimben, hogy a hirtelen javulás nem ok arra, hogy abbahagyjuk a kezelést. Én mindenkinek összeállítok egy egyéni kezelési tervet, amihez ha tartja magát hosszútávú megoldást biztosítok.

Tevékenységi körömbe tartozik ezen kívül többfajta masszázs, hogy mindenkinek megtaláljam a megfelelőt. Többek között frissítő-, relaxációs masszázzsal, nyirok masszázzsal, lávaköves masszázzsal és sport masszázzsal kezelek.

Ezeken kívül többféle kezelést is alkalmazok: fülakupunktúra, köpölyözés, denevérpad, kineziológiai tapasz. Mindezek önmagukban is megállják a helyüket a gyógyításban, de szívesen alkalmazom őket kiegészítő kezelésként is.

A pandémiára való tekintettel szeretnék megnyugtatni minden kedves hozzám látogatót, hogy Nálam a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
A kezelőhelyiségben a tiszta, steril levegőről “AROMAX 5in1 levegőtisztító berendezés”  gondoskodik.

Időpontért, egyéni kezeléstervért keress bizalommal.