FÜLAKUPUNKTÚRA
A fülkagylón 200 akupunktúrás pont található, ezeket ingerelve steril tűvel beindítjuk a szervezet gyógyulási folyamatát, megteremtve a test egyensúlyát.
Bővebben
KINEZIOLÓGIAI TAPASZ
A kineziológiai tapasz egy speciális technika, melynek célja, hogy lehetővé tegye az ízületeid és izmaid természetes, fájdalommentes mozgását, mozgástartomány növelését, gyógyszerek és mellékhatások nélkül.
Bővebben
Previous slide
Next slide
CSONTKOVÁCSOLÁS
Bővebben
MASSZÁZSOK
Bővebben
FÜLAKUPUNKTÚRA
Bővebben
KINEZIOLÓGIAI TAPASZ
Bővebben
Previous slide
Next slide

Szolgáltatások

CSONTKOVÁCSOLÁS

Csontkovácsolás során a probléma forrását igyekszem feltárni természetes módon, mellékhatások nélkül. Kizárólag megoldást nyújtok a panaszaira, nem pedig tüneti kezelést.

FRISSÍTŐ MASSZÁZS

Mindenkinek javaslom, aki ülőmunkát végez, hát-, nyak-, derék-, izületi fájdalmakkal küzd, rosszul alszik, vagy csak egy kis kikapcsolódásra, „én időre” vágyik.

LÁVAKÖVES MASSZÁZS

Nyugalmat és teljes pihenést biztosít, testünk megnyugtatására és ellazítására szolgál. Elindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Fogyasztó és léböjt kúrák kiváló kiegészítője. 

NYIROK MASSZÁZS

Legfőképp a méregtelenítésre, alakformálásra és az immunrendszer erősítésének megsegítésere alkalmazom. A kellemes, stresszoldó kezelés után egyből megkönnyebül a tested. 

SPORT MASSZÁZS

Minden komoly sportoló életében fontos szerepet játszik számos fizikai, fiziológiai és pszichológiai előnye miatt. Segít megelőzni a sérüléseket, javítja a kondíciót. 

KIENZIOLÓGIAI TAPASZ

Ezek a színes tapaszok erősítik és segítik a szervezet öngyógyító folyamatait és a regenerációt a bőrünkben található receptorok folyamatos ingerlésével.

FÜLAKUPUNKTÚRA

Hatásos fáradtság, kimerültség, alvászavarok esetén, mozgásszervi és más eredetű fájdalmak csökkentésében, megszűntetésében. 

KÖPÖLYÖZÉS

Hatására javul a bőr, az izom, és a kezelt területhez tartozó belső szervek vérellátása, keringése, anyagcseréje. A kezelést speciális csészékkel végzem, amelyeket a bőrre helyezek.

BÉRLETEK, KEDVEZMÉNYEK

A BŐVEBBEN fülre kattintva megtalálod a standard bérleteket és kedvezményeket. Egyéni kezelési terv készítésével kapcsolatban keress bizalommal.

Üdvözöljük Kuhár Zoltán Ferenc Csontkovács és Masszázs Stúdiójában!

Kuhár Zoltán Ferenc csontkovács a testi-lelki harmónia és egészség szakértője, aki széleskörű szolgáltatásokat kínál a test és a lélek egészségének támogatására. Stúdiónkban többféle terápiás megközelítés és kezelési módszer található, beleértve a masszázst, fülakupunktúrát, köpölyözést és kinesio-tape alkalmazást is.

Masszázs: A masszázs az izmok ellazításának és a feszültségoldásnak egyik leghatékonyabb módja. Kuhár Zoltán Ferenc kiválóan képzett masszőrként személyre szabott masszázskezeléseket kínál az Ön szükségleteihez igazítva. A masszázs segít enyhíteni a fájdalmat, növelni a mozgékonyságot és javítani az általános közérzetet.

Fülakupunktúra: Az akupunktúra hagyományos gyógymód, amelyet már évszázadok óta alkalmaznak az egészség javítására. Kuhár Zoltán Ferenc fülakupunktúrás szolgáltatása segít az energiapályák egyensúlyban tartásában és a szervezet öngyógyító képességének fokozásában.

Köpölyözés: A köpölyözés olyan terápia, amely segít a vérkeringés javításában és a méreganyagok eltávolításában a testből. Kuhár Zoltán Ferenc a hagyományos köpölyözés módszereit alkalmazva segít az izmok és szövetek lazításában és a fájdalomcsillapításban.

Kinesio-Tape: A kinesio-tape egy speciális tapasz, amely támogatja az izmok és ízületek mozgását, és segít a fájdalom enyhítésében. Kuhár Zoltán Ferenc kinesio-tape alkalmazásával segít az izomrendszer támogatásában és a sérülések megelőzésében.

Keresse fel stúdiónkat, és találja meg az Önnek leginkább megfelelő kezeléseket Kuhár Zoltán Ferenc csontkovács és masszázs terapeutánknál. Célunk az, hogy segítsünk Önnek visszatalálni az egészség és vitalitás útjára, és elérje a testi-lelki harmónia állapotát.

Nézzen be hozzánk most, és tapasztalja meg a különféle terápiák előnyeit Kuhár Zoltán Ferenc segítségével!

Kuhár Zoltán, masször, terapeuta csontkovács fülakupunktúra, masszázs veszprém, várpalota, balatonfüred, ajka, tapolca, pápa, csopak, almádi, füzfő, kenese irodai lávaköves svéd masszázs, csontkovácsolás

 

Hivatkozások:

balatonklima.hu
teamingatlan.hu
globedental.hu
mosolycukraszda.hu
facebook.com

index.hu

Oldaltérkép:
Kezdőlap
Csontkovácsolás
Masszázsok
Fülakupunktúra
Kinesio-Tape
Bérletek
Kapcsolat

csontkovács technológiák, tejes átmozgatás, akupunktúrás kezelés