Csontkovácsolás

A kezelés díja: 15. 000 Ft

Csontkovácsolás során a probléma forrását igyekszem feltárni természetes módon, mellékhatások nélkül. Kizárólag megoldást nyújtok a panaszaidra, nem pedig tüneti kezelést. A test harmóniájának, szimmetriájának visszaállítására törekszem.

Ajánlom a kezelést, amennyiben Neked sem idegen legalább egy az utóbbi panaszokból:

 • Gerincfájdalom
 • Gerincferdülés
 • Hátfájás
 • Derékfájás
 • Nyakfájás
 • Idegbecsípődés
 • Csípőfájdalmak
 • Térd-, boka-, könyök-, csukó panaszok (fájdalom, zsibbadás, feszülés…)
 • Sportsérülés
 • Szülés utáni medence problémák
 • Migrén, fülzúgás, szédülés, zsibbadás 

Ha  ülőmunkát végzel, stresszes és túlhajszolt életmódot folytatsz nagy valószínűséggel mozgásszervi panaszaid lehetnek a közeljövőben. Az ilyen jellegű problémákat mindig könnyebb megelőzni, mint gyógyítani. Gondolj az egészséges jövőjére, hívj még ma. 

A kezelés minden esetben ruhában zajlik. Nem fájdalmas, inkább szokatlan/ismeretlen érzés a hanghatások, amit a feszültségbuborékok kipukkanása okoz lehet ijesztő.

Az ár tartalmazza a csontkovácsoláson felül, ha állapotod megkívánja:

 • köpölyözés
 • kineziológiai tapaszolás
 • fülakupunktúra

További kérdéseiddel kapcsolatban keressen bizalommal. 😊

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan az elégedett pácienseim körében üdvözölhetem.
Vegye fel velem a kapcsolatot!

Cím: 8200 Veszprém, Mikszáth Kálmán utca 42/A Telefon: +36 70 633 6031

Csontkovácsolás – Az Egészség és Fájdalommentesség Kulcsa

A csontkovácsolás egy ősi és hatékony terápiás módszer, amely az egészség és fájdalommentesség kulcsa lehet. Ezen eljárás során képzett szakemberek manuális technikákat alkalmaznak az izmok, csontok és ízületek kezelésére. A cél az egész test harmonizálása, az izomzat feszültségének csökkentése és a mozgékonyság javítása.

Mi is a csontkovácsolás?

A csontkovácsolás egy természetes és holisztikus megközelítés az egészségügyi problémák kezelésére. A szakember finoman, de hatékonyan kezeli a test különböző területeit, hogy helyreállítsa az optimális állapotot és csökkentse a fájdalmat. A kezelés során a beteg aktívan részt vesz, mivel a csontkovács nem használ gépeket vagy eszközöket.

A csontkovácsolás előnyei:

 1. Fájdalomcsillapítás: A csontkovácsolás hatékonyan kezeli a krónikus és akut fájdalmat, például hátfájást, fejfájást, nyaki fájdalmat és ízületi problémákat.

 2. Mozgékonyság javítása: A kezelés segít növelni az ízületek mozgékonyságát, így könnyebb és fájdalommentesebb lesz a mindennapi tevékenységek végzése.

 3. Általános jólét: A csontkovácsolás segít az egész test szimmetriájának helyreállításában, így növeli az energiaszintet és a vitalitást.

 4. Megelőzés: A rendszeres csontkovácsolás elősegíti az egészség megőrzését és a sérülések megelőzését.

 5. Holisztikus megközelítés: A csontkovácsolás az egész testre fókuszál, és segít a test és az elme egyensúlyának fenntartásában.

Válassza a csontkovácsolást, ha szeretné megszabadulni a fájdalomtól, növelni a mozgékonyságát, és elérni az optimális egészség és jólét állapotát. Tapasztalt csontkovácsaink segítenek Önnek az egészségügyi célok elérésében.

Ne hagyja, hogy a fájdalom és a korlátozott mozgékonyság befolyásolja életminőségét. Válassza a csontkovácsolást, és tapasztalja meg az egészség és a fájdalommentesség előnyeit. Várjuk Önt gyakorlatunkban, ahol személyre szabott kezeléseket kínálunk az Ön szükségleteihez igazítva.

Keressen minket most, és lépjen egy lépéssel közelebb az egészségesebb és fájdalommentesebb élethez!

Kapcsolódó linkek:

Csontkovács
Csontkovácsolás
Facebook

Oldaltérkép:
Kezdőlap
Csontkoácsolás
Masszázsok
Fülakupunktúa
Kinesio-Tape
Bérletek
Kapcsolat

Partnereink:
Balaton Klíma
Globe Dental
EsküvőTrend
Mosoly Cukrászda
Chill Bistro
Team Ingatlan